Marcella Claassen

Hypotheekadviseur

06 10 97 33 17
marcella@blauwenflorijn.nl
linkedin

Dit ben ik, een spontane, meestal vrolijke vrouw die het hart op haar tong heeft!

Ik heb als vooropleiding de Hogere Hotelschool in Scheveningen gedaan. Na mijn eindstage heb ik de overstap naar het bankwezen gemaakt en ben ik opgeleid tot hypotheekadviseur. Sinds 2012 ben ik als volleerd hypotheekadviseur aan het werk en dat doe ik met veel plezier. Elke klant is anders en dat maakt mijn werk als adviseur erg leuk en uitdagend. Bovendien staat vanwege mijn achtergrond als manager in de gastvrijheid de klant voor mij altijd centraal.  

Sinds januari 2015 werk ik bij Blauw & Florijn als hypotheekadviseur. Werken bij Blauw & Florijn is naast het harde werken, vooral ontzettend leuk, met regelmatig tijd voor een grapje. Verder houd ik mij binnen Blauw & Florijn bezig met de kwaliteit van de dossiers van de adviseurs.   

Als ik niet aan het werk ben dan geniet ik van het opgroeien van mijn kinderen. Daarnaast zit ik op handbal, dit is een heerlijke uitlaatklep voor mij. Ik speel bij de recreanten maar ben ik wel superfanatiek. En dat ben ik niet alleen in het veld, maar ook in het dagelijks leven.