Je verzekering afsluiten

Je kunt bij ons iedere verzekering afsluiten die je maar wilt. Van je oldtimer tot je laptop en van je huis tot aansprakelijkheid: wij weten wat er te koop is op het gebied van particuliere verzekeringen en helpen je aan de beste keuze.

Je verzekering afsluiten

USP Particulier verzekeren

Beste voorwaarden
Goedkoopste premie
Daadwerkelijk hulp bij schade

Verzekering afsluiten voor je huis

Verzekering afsluiten voor je huis

Als je een hypotheek afsluit, dan ben je verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Deze verzekering keert uit als je te maken krijgt met schade door brand, ontploffing, inbraak en weersomstandigheden zoals storm, hagel en blikseminslag. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar is wel een aanrader. Hiermee verzeker je je spullen in huis tegen schade en diefstal. Dat is wel een geruststellend idee, want een ongeluk zit nog altijd in een klein hoekje. Wij helpen je niet alleen aan de beste verzekering, we garanderen je ook de beste schadeafhandeling. Want dat is waar het om gaat als je een schade hebt: dat je écht geholpen wordt, met de beste en snelste oplossing.

Overlijdensrisicoverzekering bij je hypotheek

Overlijdensrisicoverzekering bij je hypotheek

Als jij of je partner komt te overlijden, dan is het natuurlijk fijn als degene die achterblijft in jullie huis kan blijven wonen. Maar dan moet je de woonlasten wel kunnen dragen. Om dat te regelen, sluit je een overlijdensrisicoverzekering af. Deze verzekering keert uit als je voor een bepaalde datum overlijdt. Met het uitgekeerde bedrag kan de nabestaande (een deel van) de hypotheek aflossen. Hierdoor gaat de hypotheekschuld naar beneden en dalen ook zijn of haar maandlasten. Sommige geldverstrekkers stellen het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering verplicht.

Verzekeringen vergelijken

Verzekeringen vergelijken

Of je nou een reisverzekering wilt, een aansprakelijkheidsverzekering of een verzekering voor je auto of caravan: wij vergelijken de verzekeringen voor je en doen je een voorstel voor de verzekering met de beste voorwaarden en gunstigste premie. Dat scheelt je een hoop tijd, want alle verzekeringen vergelijken is een hele klus. Maar bij Blauw & Florijn doen we nog meer. Meld je een schade bij ons? Dan doen we er alles aan om je écht te helpen. Geld is namelijk vaak slechts onderdeel van de oplossing. Echte hulp zit ook in snelheid, praktisch doorpakken en een luisterend oor. En dat is precies wat je van ons mag verwachten.

De makkelijkste weg naar al je particuliere verzekeringen

De makkelijkste weg naar al je particuliere verzekeringen

Bij Blauw & Florijn maken we het je graag gemakkelijk. Daarom kun je voor al je particuliere verzekeringen bij ons terecht. Wij werken samen met bijna alle verzekeraars. Op die manier kunnen we je adviseren over welke verzekering het beste bij jou past. Want wij werken voor jou, niet voor de verzekeraars. We willen dat jij de beste dekking krijgt tegen de beste voorwaarden en de beste premie. Dat zoeken we tot op de bodem voor je uit. Jij hoeft alleen maar de uiteindelijke keuze te maken. Zo vind je bij ons de makkelijkste weg naar al je particuliere verzekeringen.

Je bent altijd van harte welkom om kennis te komen maken. Dat kan trouwens zowel online als op kantoor. Zo’n gesprek is altijd informeel. We vertellen je wat we voor je kunnen doen en we beantwoorden al je vragen. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Makkelijk toch? En de kosten zijn voor onze rekening.

Veelgestelde vragen

Wat wil je nog graag weten?

Nee, dat hoeft niet. Die keuze maak je helemaal zelf. Maar we maken met plezier een prijsvergelijking voor je van de beste verzekeringen. En niet onbelangrijk: loopt je verzekering bij ons, dan mag je rekenen op de allerbeste service als je een schade hebt.

Ja, dat kan. Wij kunnen je lopende verzekeringen vergelijken en overnemen.

Dat verschilt per product. Voor ingewikkelde producten zoals een overlijdensrisicoverzekering brengen we advieskosten in rekening. Bij andere, eenvoudigere producten, zoals een opstalverzekering, is het advies vaak inbegrepen in de premie. We zijn daar heel transparant over en vertellen je altijd met welke kosten je te maken hebt. Die staan trouwens ook zwart op wit in het dienstverleningsdocument dat je van ons krijgt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.