Blauw & Florijn maakt zakelijke verzekeringen makkelijk

Wij verzorgen alle zakelijke verzekeringen voor jouw bedrijf. Maar alleen die verzekeringen waar je echt iets aan hebt!

Blauw & Florijn maakt zakelijke verzekeringen makkelijk

Zakelijke verzekeringen vergelijken

Zakelijke verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste deal? Het aanbod van verzekeringen is groot en dat maakt alle zakelijke verzekeringen vergelijken tot een tijdrovende bezigheid. Daarom doen wij dat voor je. We bekijken goed welke zakelijke verzekeringen passen bij jouw bedrijf – en welke niet. Want je gaat je natuurlijk niet onnodig verzekeren. Heb je eenmaal je verzekeringspakket samengesteld, dan gaat onze service gewoon door. Want als je een schade meldt, doen we er alles aan om je écht te helpen. Geld is namelijk leuk, maar is vaak slechts onderdeel van de oplossing. Echte hulp zit ook in snelheid, praktisch doorpakken en een luisterend oor. En dat is precies wat je van ons mag verwachten.

Zakelijke verzekeringen zzp

Zakelijke verzekeringen zzp

Ook zzp’ers kiezen vaak voor een aantal zakelijke verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering die ervoor zorgt dat je inkomen blijft houden als je ziek wordt. Of aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die dekking biedt als een van jouw klanten financiële schade oploopt door jouw toedoen, bijvoorbeeld na een verkeerd advies. ‘De zzp’er’ bestaat niet; werk je in de bouw, dan heb je met hele andere situaties te maken dan wanneer je grafisch vormgever bent. Wij helpen je bij het selecteren van die zakelijke verzekeringen die jij in jouw werk nodig hebt. Duidelijk en makkelijk!

Zakelijke verzekeringen mkb

Zakelijke verzekeringen mkb

Binnen het mkb heb je met veel verschillende risico’s te maken. Heb je personeel in dienst? Jouw medewerkers kunnen ziek worden of een ongeval krijgen – en de kosten daarvan lopen vaak al snel op. Deze risico’s kun je afdekken via een verzuimverzekering en een collectieve ongevallenverzekering. Maar ook je bedrijfsauto’s, werkmaterieel, inventaris en je bedrijfspand wil je waarschijnlijk goed verzekeren. Wij hebben veel ervaring met zakelijke verzekeringen in het mkb. Of liever met de risico’s in het mkb. Want daar begint het mee: welke risico’s loop je en wat wil je en kun je daar aan doen? Niet elk risico hoef je te verzekeren. Soms doen een paar extra maatregelen al wonderen. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jij alleen die zakelijke verzekeringen afsluit waar je echt iets aan hebt.

Zakelijke verzekeringen online afsluiten

Zakelijke verzekeringen online afsluiten

Het is vrij makkelijk om zelf je zakelijke verzekeringen online af te sluiten. Klik en klaar! Het lastige daarbij is dat de verschillen in premie, dekking en voorwaarden nogal groot kunnen zijn. Daardoor wil je waarschijnlijk niet per se al je zakelijke verzekeringen bij een verzekeraar onderbrengen. Maar hoe dan wel? Wij werken samen met bijna alle verzekeraars. Op die manier kunnen we je adviseren over welke verzekering het beste bij jou past en dat zoeken we tot op de bodem voor je uit. Want wij werken voor jou, niet voor de verzekeraars. En daarna kunnen we je zakelijke verzekeringen altijd nog online afsluiten!

Je bent altijd van harte welkom om kennis te komen maken. Dat kan trouwens zowel online als op kantoor. Zo’n gesprek is altijd informeel. We vertellen je wat we voor je kunnen doen en we beantwoorden al je vragen. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Makkelijk toch? En de kosten zijn voor onze rekening.

Zakelijk verzekeren

Wij verzorgen alle zakelijke verzekeringen voor jouw bedrijf. Maar alleen die verzekeringen waar je echt iets aan hebt!

Veelgestelde vragen

Wat wil je nog graag weten?

Ja, dat kan. Wij kunnen je lopende verzekeringen vergelijken en overnemen.

Dat verschilt per product. Voor ingewikkelde producten zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering brengen we advieskosten in rekening. Bij andere, eenvoudigere producten, zoals een rechtsbijstandsverzekering, is het advies vaak inbegrepen in de premie. We zijn daar heel transparant over en vertellen je altijd met welke kosten je te maken hebt. Die staan trouwens ook zwart op wit in het dienstverleningsdocument dat je van ons krijgt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.