Blauw & Florijn.<br>Duidelijk en makkelijk

Blauw & Florijn.
Duidelijk en makkelijk

Lekker makkelijk

Het team van Blauw & Florijn kent als geen ander de weg in de wereld van hypotheken en verzekeringen. En: wij werken samen met bijna alle verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen we tot de bodem uitzoeken hoe jij tegen de laagste maandlasten kunt wonen of je bedrijfsrisico’s het beste kunt afdekken. Jij hoeft alleen maar de uiteindelijke keuze te maken. Op deze manier maken we het je op en top gemakkelijk.

Over ons

Een duidelijk verhaal

Hoe complex je vraag of je situatie ook is, wij leggen je in duidelijke en normale taal uit hoe het zit. En belangrijker nog, we vertellen je ook waar de beste oplossing zit. Of je nou je eerste huis gaat kopen, wilt gaan verbouwen, minder wilt betalen voor je hypotheek, of ervoor wilt zorgen dat je als ondernemer gewoon nog inkomen hebt als je ziek wordt: wij regelen het voor je. Snel en vaak nog beter dan je had verwacht. Maak een afspraak.

Sinds 1 april 2022 maakt Blauw & Florijn onderdeel uit van Van Loon, gevestigd in Dordrecht, Breda en Etten-Leur. Met veel plezier vertellen we je meer over onze nieuwe samenwerking. 

Den Haag

Hoofdkantoor

Den Haag

Naar locatie

Rotterdam

Vestigingskantoor

Rotterdam

Naar locatie

Leiden

Vestigingskantoor

Leiden

Naar locatie

Juist als het erop aan komt

Juist als het erop aan komt

Natuurlijk is het fijn als je verzekeringen hebt die je precies de goede dekking bieden tegen de meest aantrekkelijke premie. Maar je ontdekt pas echt wat je aan je verzekering hebt als je een schade hebt. Meld je een schade bij ons? Dan doen we er alles aan om je écht te helpen. Echte hulp zit ook in snelheid, praktisch doorpakken, een luisterend oor en net even die stap extra zetten. En dat is precies wat je van ons mag verwachten, juist als het er echt op aan komt.

Je bent altijd van harte welkom om kennis te komen maken. Dat kan trouwens zowel online als op kantoor. Zo’n gesprek is altijd informeel. We vertellen je wat we voor je kunnen doen en we beantwoorden al je vragen. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Makkelijk toch? En de kosten zijn voor onze rekening.