Onze tarieven

Als je advies wilt voor het afsluiten van een hypotheek, voor bepaalde verzekeringen of voor vermogensopbouw, dan zijn daar kosten aan verbonden. Alle adviseurs zijn wettelijk verplicht om die kosten weer te geven in een zogeheten dienstverleningsdocument.

Bij Blauw & Florijn houden we van duidelijk en makkelijk, ook als het gaat om onze tarieven. Daarom lees je in de documenten hieronder precies wat we voor je doen en wat je daarvoor betaalt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bij hypotheekadvies is er een verschil tussen advieskosten en kosten voor hulp bij het afsluiten van je hypotheek. Jij bepaalt van welke diensten je gebruik wilt maken. Alles hierover lees je in het dienstverleningsdocument hypotheek:

Voor een aantal verzekeringen, zoals schadeverzekeringen, is advies kosteloos. Voor andere verzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering, zijn we verplicht om kosten in rekening te brengen. In het dienstverleningsdocument verzekeringen staat alles op een rij:

We kunnen je ook adviseren over vermogensopbouw. Dat doen we altijd in combinatie met het afsluiten van een hypotheek. De kosten van vermogensadvies zijn ook gebaseerd deze combinatie. Hoe dat werkt, lees je in het dienstverleningsdocument vermogen: