Daniëlle van Boodegom

Accountmanager Binnendienst

010 820 89 35
danielle@blauwenflorijn.nl
linkedin

Een goede vriendin stuurde mij in de zomer van 2017 een vacature door van Blauw & Florijn en zei dat ik beslist moest solliciteren. Na meerdere keren aandringen van haar kant heb ik de stap genomen en dat bleek de juiste te zijn!

“PLEASURE IN THE JOB, PUTS PERFECTION IN THE WORK”   

Wat heb ik daarvoor dan gedaan? Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt. Dit was altijd druk, hard werken, maar ook heel gezellig en veel tijd voor persoonlijk contact met de gasten.   

Na een uitstapje van een aantal maanden in Amerika ben ik begonnen als administratief medewerker bij Suez in Dordrecht en daarna ben ik al vrij snel overgestapt naar een commerciële functie in Delft en later in Rotterdam. Na vier jaar, waarin ik enorm veel geleerd heb en gegroeid ben, was het toch tijd om verder te kijken en heb ik kort gewerkt bij SGS in Spijkenisse. Ik kwam er al snel achter dat dit toch niet bij mij paste, soms weet je dat gewoon!   

Sinds 2013 woon ik in een appartement in Rotterdam, lekker dichtbij het centrum zodat ik altijd de drukte op kan zoeken als ik daar zin in heb. Vaak ben ik echter niet thuis, want het liefst breng ik mijn tijd door met vrienden en familie. Een filmpje pakken in de bioscoop, lekker eten of dansen op een festival staan dan op het programma. Ook sport ik regelmatig om nog een beetje in vorm te blijven.   

Woon je in de buurt van Rotterdam en heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan snel contact met mij op! 

We spreken elkaar snel.