Eigen vervoerverzekering

Er kan altijd iets misgaan met gereedschap en andere spullen die zich in jouw bedrijfswagens bevinden. Met een eigen vervoerverzekering zorg je ervoor dat je de gevolgen van zo’n schade kunt opvangen en dat je snel weer door kunt met je werkzaamheden.

Brede dekking
Snelle hulp
De beste premie

Waarvoor heb je een eigen vervoerverzekering?

Waarvoor heb je een eigen vervoerverzekering?

Tijdens het lossen laat je een duur stuk gereedschap vallen en dat gaat stuk. Er worden ’s nachts goederen uit jouw bedrijfsauto gestolen. Een van jouw medewerkers krijgt een ongeval met een bedrijfsauto en hierdoor raakt een deel van de lading beschadigd. Het zijn allemaal gebeurtenissen die je zomaar kunnen overkomen. De eigen vervoerverzekering dekt op zo’n moment de schade aan jouw bedrijfsspullen en goederen. De schade aan de auto zelf regel je overigens via de zakelijke motorrijtuigenverzekering.

Dit dekt de vervoerverzekering eigen goederen

Dit dekt de vervoerverzekering eigen goederen

Met de eigen vervoerverzekering verzeker je de spullen, handelsgoederen en gereedschap tegen beschadiging, verlies of diefstal. 24 uur per dag en in welke auto dan ook (je bedrijfsauto, een aanhangwagen of je eigen auto). Met de uitkering van de eigen vervoerverzekering regel je snel de reparatie of vervanging van deze spullen. Vaak krijg je ook de bergings- en opruimingskosten vergoed. Bij Blauw & Florijn gaan we nog een stapje verder. Want als je een schade meldt bij ons, dan zijn we er ook echt voor je. Echte hulp zit in snelheid, praktisch doorpakken en de schade goed afhandelen met de verzekeraar. Op deze manier kun je zo snel mogelijk je werkzaamheden weer oppakken.

De premie voor de eigen vervoerverzekering

De premie voor de eigen vervoerverzekering

De basis voor de premie voor de eigen vervoerverzekering zit in het aantal en het type vervoermiddelen dat je verzekert (eigen auto’s, bedrijfsauto’s aanhangwagens) en in het verzekerd bedrag dat je kiest. Voor jou is het natuurlijk ook van belang welke voorwaarden van toepassing zijn. Zo geldt er meestal wel een eigen risico. Sommige verzekeraars hanteren bijvoorbeeld een lager eigen risico als je je (bedrijfs-)auto goed beveiligt. Wij vergelijken de verschillende eigen vervoerverzekeringen voor je en letten daarbij op de voorwaarden en natuurlijk op de premie. Zo krijg je het beste voorstel voor je eigen vervoerverzekering en weet je dat je altijd goed verzekerd bent.

Veelgestelde vragen

Wat wil je nog graag weten?

De goederentransportverzekering verzekert het transport van goederen dat je uitbesteed hebt aan een vervoerder. Heb je bedrijfsauto’s waarmee je spullen en gereedschap van jouw bedrijf vervoert? Dan verzeker je de schade aan de goederen die je zelf vervoert met een eigen vervoerverzekering.