Laptop verzekering

Laptops, pc’s, notebooks, tablets: vrijwel ieder bedrijf werkt ermee. Sterker nog: ze zijn vaak onmisbaar. Daarom wil je als ondernemer deze spullen goed verzekerd hebben tegen diefstal en schade door bijvoorbeeld brand of door vallen of omstoten.

Laptop verzekering

USP Laptop verzekering

Precies goed verzekerd
Continuïteit van je bedrijf voorop
Daadwerkelijk hulp bij schade

Laptop verzekering zakelijk

Laptop verzekering zakelijk

Een zakelijke laptopverzekering of computerverzekering is meestal geen op zichzelf staande verzekering, maar een uitbreiding op je inventarisverzekering. Met de aanvullende laptopverzekering of computerverzekering zijn meer schades gedekt dan standaard het geval is op je inventarisverzekering. Zo kun je bijvoorbeeld ook schade die onderweg ontstaat, zoals beschadiging of verlies van je laptop, meeverzekeren.

Computerverzekering dekking

Computerverzekering dekking

Een computerverzekering of laptopverzekering biedt dekking tegen schade aan onder andere laptops, pc’s, tablets, beeldschermen en toetsenborden, bijvoorbeeld als gevolg van diefstal, brand of een val. Het kan zijn dat je na zo’n schade te maken krijgt met extra kosten, bijvoorbeeld omdat je vervangende apparatuur moet regelen of extra mensen moet inhuren. Ook deze kosten kun je meeverzekeren op een computerverzekering of laptopverzekering. Goed om te weten: schade als gevolg van cybercriminaliteit of een hack valt niet onder deze verzekering. Als je slachtoffer wordt van CEO-fraude, phishing mails of een gijzelvirus kan dat je echter wel veel geld kosten. Een cyberverzekering biedt in deze situaties uitkomst.

Laptop verzekering vergelijken

Laptop verzekering vergelijken

Een zakelijke laptopverzekering of computerverzekering is meestal een uitbreiding op je inventarisverzekering. Het is daarom handig om meteen de goede combinatie te maken, zodat je op alle elementen goed verzekerd bent. Al die verzekeringen met elkaar vergelijken is best wat werk. Maar geen nood, dat doen wij voor je! Wij controleren de voorwaarden van zowel de inventarisverzekering als de computerverzekering en we kijken daarbij natuurlijk ook naar de premies. Vervolgens doen we je een voorstel voor de verzekering die het beste is voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wat wil je nog graag weten?

Nee, de computerverzekering biedt geen dekking voor smartphones.

Nee, de laptopverzekering of computerverzekering biedt geen dekking als er apparatuur uit je auto gestolen is bij jou of een van je medewerkers.

Ja, de software op je laptops, tablets en pc’s is bij de meeste verzekeraars standaard meeverzekerd.