Naast het geven van hypotheekadvies kun je bij ons ook terecht voor advies over schadeverzekeringen.

Uw verzekering geregeld bij een onafhankelijk adviesbureau

Het leven brengt risico’s met zich mee, sommige van deze risico’s kun je zelf dragen en andere risico’s niet. Het is verstandig om de risico’s die je niet zelf kunt dragen onder te brengen bij een verzekeraar en dáár kunnen wij je bij helpen!  

Wat kun je van ons en onze dienstverlening verwachten?

  • We bekijken samen welke risico’s je loopt en welke daarvan verstandig zijn om onder te brengen bij een verzekeraar;
  • Hierna kijken we samen welke verzekeraar producten heeft die het beste aansluiten bij jouw situatie en waar je een scherpe premie tegenover uitgebreide voorwaarden kunt krijgen;
  • Wij sluiten de verzekeringen voor je af en regelen het opzeggen van de huidige verzekeringen;
  • Tijdens de looptijd van de verzekeringen kun je bij ons terecht voor al je vragen en wijzigingen. Wij zorgen ervoor dat de verzekering(en) blijven aansluiten op jouw situatie zodat je bij schade niet voor vervelende verrassingen komt te staan;
  • Mocht je toch een schade hebben dan zorgen wij ervoor dat de schade goed en snel wordt afgehandeld door de verzekeraar.  

Wij werken samen met bijna alle verzekeraars, en zijn daardoor een onafhankelijk adviesbureau. Wij werken dus niet voor een verzekeraar, maar juist voor jou! Bij ons staan jouw belangen centraal en wij zullen onze uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te behartigen. Wij zien het als ons doel om jou te ontzorgen, zodat jij je tijd weer ergens anders in kunt steken!

Vanzelfsprekend bent je altijd van harte welkom op een van onze drie kantoren in Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Wil je teruggebeld worden of wil je liever zelf contact opnemen?

Wat zeggen onze klanten?