Yuri van der Weel

Accountmanager Binnendienst

070 887 25 31
yuri@blauwenflorijn.nl

Ik ben Yuri, Brabander van origine, maar woon en werk al meer dan twintig jaar in Den Haag. Inmiddels ben ik dus een echte Hagenaar geworden.

Vanaf 1995 werk ik in de hypotheekbranche, de eerste vijf jaar bij een klein hypotheekbemiddelingskantoor in het centrum van Den Haag en daarna bij een middelgroot kantoor in Scheveningen. Na zeventien jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik bij Blauw & Florijn aan de slag gegaan.   

In al die jaren heb ik de financiële wereld veel zien veranderen qua wet- en regelgeving. Dat is het mooie aan ons dynamische vak: het verandert net zo snel als de wereld om ons heen. Het aankopen van een woning en het daarbij behorende hypotheektraject is vaak een erg spannende tijd, je doet het immers maar een paar keer in je leven.   

Het begeleiden van cliënten bij dit traject is het leukste aspect van mijn vak. Elke cliënt, woning en situatie is weer anders en dat maakt het werk zo afwisselend. Om samen met collega’s en medewerkers van makelaarskantoren, banken, notarissen en verzekeraars de hypotheekaanvraag voor onze cliënten over de streep te trekken, zodat ze het huis van hun dromen kunnen kopen, geeft elke keer weer veel voldoening.   

Zelf woon ik samen met mijn vriendin en zoontje op een steenworp afstand van het kantoor in één van de leukste wijken van Den Haag, de Bloemenbuurt.