Talitha Scheffers-Hartman

Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk

06 38 15 98 60 / 085 273 6708
talitha@blauwenflorijn.nl
linkedin

Mijn naam is Talitha Scheffers-Hartman en bij Blauw & Florijn werk ik als adviseur zakelijke schade- en inkomensverzekeringen.

Inmiddels zit ik alweer 10 jaar in de verzekeringsbranche en heb ik verschillende functies uitgeoefend. Ik ben begonnen als schadebehandelaar en na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar acceptant. Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd als adviseur. Uiteraard ben ik volledig gediplomeerd.  

Je kan bij mij terecht voor alle zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Als ondernemer werk je hard om van je bedrijf een succes te maken en dit zo te houden. Het hebben van de juiste verzekeringen is hierbij erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat je een goed passend verzekeringspakket krijgt en dat deze up-to-date blijft als de situatie en de bijbehorende risico’s wijzigen. Ook bij schade zorg ik ervoor dat alles soepel en vlot verloopt. Ik vind het erg belangrijk om altijd mee te denken met mijn relaties en haal veel energie uit een goede samenwerking. Ik zet graag net dat stapje extra! 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin, om te koken en ook lees ik erg graag.

Mocht je graag je verzekeringen weer eens onder loep nemen of ben je net begonnen als zelfstandig ondernemer aarzel dan niet en maak een afspraak! Vanzelfsprekend is deze geheel gratis en vrijblijvend.  

Ik hoop je snel te zien! 


Wat zeggen onze klanten?