Severine Guilonard - Baumgarten

Accountmanager Binnendienst

070 887 25 31
severine@blauwenflorijn.nl

Mijn naam is Séverine en na vijftien jaar in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt, heb ik in januari 2015 de overstap gemaakt naar het hypotheekwezen. Bij Blauw & Florijn ben ik werkzaam als Accountmanager Binnendienst en dit is een functie die goed bij mij past. Samen met de hypotheekadviseur zetten wij ons niet 100% maar 200% in om ervoor te zorgen dat de vooraf besproken hypotheek ook werkelijkheid wordt.

Sinds mijn man en ik een aantal jaar geleden zelf een huis hebben gekocht kan ik mij nog beter inleven in de gevoelens van spanning en soms ook stress die bij het hele proces komen kijken. Dit begint al bij het doen van een bod en eindigt op het moment waarop je te horen krijgt dat de hypotheek definitief akkoord is. Daarom houd ik onze klanten tijdens het hypotheekproces dan ook regelmatig op de hoogte van de stand van zaken.

Ben je op zoek naar een woning of heb je er al een gevonden? Kom dan zeker eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik durf met zekerheid te zeggen dat je met ons team van Blauw & Florijn bij een goede partij zit.