Fernando Duarte

Directeur vestiging Den Haag
Hypotheekadviseur
Adviseur zakelijke financieringen

06 40 97 46 92
fernando@blauwenflorijn.nl
linkedin

In de jaren dat ik als politieagent werkzaam was groeide mijn interesse in de financiële markten. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de overstap te maken naar de financiële dienstverlening was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik heb eerst bij een bank en een verzekeringsmaatschappij gewerkt voordat ik bij Blauw & Florijn terecht kwam. Niet geheel toevallig want ik heb mijn collega's Jan en Tim bij een eerdere werkgever leren kennen.

Voor veel mensen is het kopen van een huis heel spannend. Daar kom nog eens bij dat een hypotheek complex kan zijn en dat je door alle regels die erbij komen kijken soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Voor mij ligt de uitdaging in het zo begrijpelijk mogelijk maken van de hypotheek en om ervoor te zorgen dat het hele aanvraagproces zó soepel loopt dat de klant nauwelijks of geen stress heeft ervaren.  

Naast het geven van financieel advies zorg ik er ook voor dat de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Den Haag goed verloopt. Ik ben echt trots als ik zie hoe Blauw & Florijn in de afgelopen jaren is gegroeid tot waar we nu staan, een toonaangevend financieel advieskantoor waar elke medewerker met plezier werkt en zich voor 100% inzet. Bij Blauw & Florijn werken voelt voor mij eigenlijk niet echt als werken.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten en festivals. Een andere passie van mij is fotografie. Dit kan ik perfect combineren met de mooie reizen die ik maak. Omdat een gezonde geest in een gezond lichaam huist wordt er ook flink gesport.