Ouahiba Haddouti

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier

085 273 67 08
ouahiba@blauwenflorijn.nl
linkedin

Mijn naam is Ouahiba (fonetisch: Whyba) Haddouti. Als adviseur bij Blauw & Florijn help ik onze particuliere klanten met een snelle afhandeling van alle vraagstukken op het gebied van schadeverzekeringen.

Dit doe ik door de klant centraal te stellen, persoonlijk contact en door de klant op creatieve & klantvriendelijke wijze te helpen. Dat is mijn drive en daar krijg ik energie van! Verder denk ik graag in oplossingen en mogelijkheden. Blijven leren vind ik belangrijk, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Humor kan ik erg goed waarderen, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Inmiddels heb ik ruime ervaring in de verzekeringswereld. Voor mijn tijd bij Blauw & Florijn werkte ik ruim 6 jaar bij Reaal. Bij Reaal ben ik begonnen als acceptant en in mijn laatste functie bij Reaal was ik gespecialiseerd in het behandelen van schades, was ik lid van de Ondernemingsraad (OR) en klachtencoördinator binnen de schadetak. Het doel van de rol van klachtencoördinator was om samen het klachtenproces Vivat (moederbedrijf Reaal) breed te optimaliseren en te professionaliseren met als doel de klant goed te servicen.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten. Dit doe ik door met vrienden en familie af te spreken, films te kijken, te sporten en te reizen.

Graag zoek ik samen met jou uit wat ik op het gebied van verzekeringen voor jou kan betekenen!