Uw hypotheekadviseur, Veilig, Verantwoord,  Vertrouwd en Voordelig

In Den Haag is het allemaal begonnen voor Blauw & Florijn. Vanuit huis, als eenmanszaak in 2010, tot inmiddels een bloeiend kantoor aan de Laan van Meerdervoort in de Vruchtenbuurt.

Hypotheekadvies geven zit ons in het bloed. We halen plezier uit het perfect verzorgen van het hypotheektraject voor onze klanten waarbij we graag dat stapje extra zetten. We kunnen je ook trots melden dat we meerdere malen door Independer zijn uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor van de regio Haaglanden.  

Onze hypotheekadviseurs hebben veel ervaring met het adviseren van expats van onder andere het Internationaal Gerechtshof en het Joegoslavië Tribunaal. Ook medici van de verschillende ziekenhuizen in Den Haag (HMC Westeinde, Haga Ziekenhuis en Parnassia Groep) voorzien we regelmatig van hypotheekadvies. We hebben dus uitgebreide kennis in huis.  

Wij hebben inmiddels al vele klanten geholpen en onze hypotheekadviseurs kun je dan ook tegenkomen in heel Den Haag, Den Haag Ypenburg, Wateringse Veld, Wateringen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Wassenaar. 

Natuurlijk  zitten onze hypotheekadviseurs in Rotterdam en onze hypotheekadviseurs in Leiden voor u klaar.


Contact

Laan van Meerdervoort 708
2564 AM Den Haag

T      070 887 25 31
E      denhaag@blauwenflorijn.nl

13/02/2017
13/02/2017
Benieuwd naar wat de kosten zijn van onze dienstverlening?