Uw hypotheekadviseur, Veilig, Verantwoord,  Vertrouwd en Voordelig

Over Ons

Het is ons doel om voor jou de hypotheek tot in de puntjes te verzorgen. Natuurlijk kijken we daarom naar de scherpst mogelijke rente, maar minstens zo belangrijk zijn de hypotheekvoorwaarden. De optelsom van rente en voorwaarden bepaalt immers uiteindelijk of je écht tevreden bent met je hypotheek. En uiteraard, waar we je gedurende het traject kunnen ontzorgen zullen we dit zeker doen. Simpelweg omdat service verlenen in ons DNA zit. Onze adviseurs staan dus niet alleen tijdens kantooruren voor je klaar, maar ook in de avonduren of op zaterdag. Afhankelijk van wat jou voorkeur heeft kan de afspraak bij ons op kantoor plaatsvinden of bij je thuis.
En wat ook goed om te weten is dat Blauw & Florijn samenwerkt met bijna alle geldverstrekkers die Nederland rijk is. Hierdoor kunnen we dus altijd, samen met jou, de best passende hypotheek bij de juiste geldverstrekker uitzoeken.
Wij werken met ervaren en gedreven adviseurs die enthousiast zijn om voor je aan de slag te gaan!
Nieuwsgierig geworden? Onze hypotheekadviseurs maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Het eerste gesprek is gewoon voor onze rekening.

Hoofdkantoor

Laan van Meerdervoort 708
2564 AM Den Haag

T      070 887 25 31
E      info@blauwenflorijn.nl    
13/02/2017
13/02/2017
Benieuwd naar wat de kosten zijn van onze dienstverlening?