Jonathan Wagter

Hypotheekadviseur

06 24 91 94 01
jonathan@blauwenflorijn.nl
linkedin

Ik ben Jonathan Wagter. Na zeven jaar werkzaam geweest te zijn bij andere bedrijven binnen de financiële dienstverlening ben ik in het voorjaar van 2016 bij Blauw & Florijn terecht gekomen. Het is een leuke, jonge en inspirerende onderneming waar ik inmiddels naar veel tevredenheid onderdeel van uitmaak.

Tijdens en na mijn deeltijd studie Commerciële Economie heb ik verschillende ervaringen opgedaan bij verzekeraars en banken. Mijn voorkeur gaat uit naar werken als intermediair omdat ik dan direct contact heb met de klant. Ik vind het leuk en best uitdagend om samen met mijn klant tot de allerbeste financiële keuze te komen en vervolgens samen het hypotheekproces te doorlopen.

Naast werk is vrije tijd voor mij uiteraard ook belangrijk. Ik sport graag, een rondje fietsen bijvoorbeeld en ik ben regelmatig aanwezig op de sportschool voor de groepslessen.

Daarnaast reis ik ook graag en probeer minimaal een keer per jaar een uithoek van de wereld te zien, zowel boven als onder water, waar ik mijn hobby duiken kan uitvoeren.

Sinds 2018 ben ik ook vader van een zoontje die zijn nodige aandacht krijgt (of opeist). Cliché, maar toch waar; het mooiste kind op de wereld!

Wat je van mij kunt verwachten is, naast vakkennis en kunde, veel geduld, flexibiliteit en betrokkenheid. Ik zoek graag de best passende oplossing, ook al is dat soms een lastige weg. Recent heb ik zelf een woning gekocht en ik weet dus hoe belangrijk het kan zijn dat zaken uit handen gegeven kunnen worden.

Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.