Jan van der Horst

Algemeen directeur
Hypotheekadviseur
Adviseur zakelijke financieringen

06 14 36 28 33
jan@blauwenflorijn.nl
linkedin

Na een aantal jaren als hypotheekadviseur gewerkt te hebben vond ik het in 2010 tijd om een eigen hypotheekadvieskantoor te beginnen. Volgens mij was, en is er nog steeds, een grote behoefte aan hypotheekadvieskantoren die daadwerkelijk dat stapje extra zetten voor hun klant. De optimale klantbediening, met andere woorden. Zodoende zag Blauw & Florijn het levenslicht in en dat was de beste stap die ik had kunnen zetten.

Dagelijks zijn we bezig met het verzorgen van de hypotheek voor onze klanten. Aangezien dit vaak best een spannende tijd is doen wij ons uiterste best om hen volledig te ontzorgen en zo uitgebreid mogelijk van informatie te voorzien. Inmiddels kan ik uit eigen ervaring zeggen dat de filosofie van de optimale klantbediening echt werkt. Blauw & Florijn heeft een goede naam opgebouwd en we zijn erg blij met de vele terugkerende klanten. Blauw & Florijn is ondertussen een volwassen kantoor geworden met vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Leiden en heeft flink wat medewerkers. 

Het besef om echt een toegevoegde waarde te leveren op een vlak dat voor veel van onze klanten zo belangrijk is, geeft ontzettend veel voldoening. Met regelmaat ontvangen we bedankjes van klanten, zoals een goede fles wijn, foto's van de nieuwe woning of zelfs uitnodigingen voor een housewarming.  

Zelf woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in de buurt van het strand van Scheveningen. De spaarzame vrije tijd die er overblijft breng ik graag door met tennis, surfen, hardlopen of in het gezelschap van vrienden.