Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons?

Gevestigd aan de Oostzeedijk in het prachtige Kralingen en aan de rand van het centrum vind je ons kantoor in Rotterdam. Al sinds 2014 bedienen onze hypotheekadviseurs Rotterdam en onze klanten in deze stad. Sinds april 2016 zitten we op onze huidige locatie. We zijn een groeiend en dynamisch kantoor waarbij we altijd klaar staan voor onze klanten om ze te voorzien van het best passende advies.

Korte omschrijving van ons team: toegankelijk, oprecht en direct, uiteraard kundig en maximaal betrokken bij onze klanten. Oftewel, een echte Rotterdamse mentaliteit.

Natuurlijk zitten onze hypotheekadviseurs in Leiden en onze hypotheekadviseurs in Den Haag voor u klaar.

Hypotheekadvies Rotterdam

Wij staan altijd klaar voor onze klanten en dit betekent dat ook in de avonduren regelmatig het licht brandt op de Oostzeedijk 314! Maar woon je bijvoorbeeld in Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam Hoogvliet, Hoeksewaard, Oud-Beijerland, kortom, hypotheekadvies Rotterdam en omstreken, de adviseurs komen ook graag bij je thuis langs!  

Het kantoor is goed te bereiken met de tram of metro (halte Willem Ruyslaan, lijn 21 en 24, of metrostation Oostplein).  Plan hier je reis met 9292.


Contact

Oostzeedijk 314
3063 CC  Rotterdam

T    010 820 89 35
E    rotterdam@blauwenflorijn.nl