Freddy Hoffman

Directeur vestiging Leiden
Hypotheekadviseur
Adviseur zakelijke financieringen

06 14 23 70 22
freddy@blauwenflorijn.nl
linkedin

Ik ben Freddy Hoffman, als adviseur bij Blauw & Florijn help ik klanten iedere dag weer bij het in kaart brengen van hun financiƫle situatie.

Het leukste van dit vak vind ik dat je mensen echt kan helpen met hun financiĆ«le situatie en dat elk gesprek weer anders is. Van starters tot zelfstandig ondernemers, van expats tot zakelijke financieringen, van aankoop tot oversluiten. Voor iedere situatie is er een passende oplossing. De klanten hierin wegwijs maken, ontzorgen en adviseren is het leukste wat er is!   

Naast het adviseren van klanten ben ik ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor in Leiden en sta ik nauw in contact met onze businesspartners. Deze combinatie is voor mij perfect en heel afwisselend! 

Na het afronden van mijn opleiding ben ik in 2001 begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst op de maritieme afdeling van Aon. In 2005 kreeg ik aanbieding voor een functie als hypotheekadviseur bij een tussenpersoon. Op dat moment had ik hier nog geen ervaring in, maar ben ik toch de uitdaging aangegaan. En met die keuze ben ik nog steeds iedere dag blij!  

In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin en geef ik met veel plezier Rugbytraining aan de jeugd bij de Haagsche Rugby Club.  

Graag zoek ik samen uit wat ik op het gebied van hypotheken voor jou kan betekenen.