Sabina Donselaar

Hypotheekadviseur

06 28 74 28 49
sabina@blauwenflorijn.nl
linkedin

Na een decennium in de pensioenbranche te hebben gewerkt werd het voor mij een aantal jaar geleden tijd om de uitdaging ergens anders aan te gaan en ben ik de wereld van hypotheken gaan verkennen.

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Blauw & Florijn als hypotheekadviseur en heb ik mijn plekje daar ondertussen helemaal gevonden.

Leergierigheid is een competentie die z├ęker op mij van toepassing is. Daarnaast ben ik erg ge├»nteresseerd in het verhaal achter de mens. Daarom zit ik dan ook graag met de klant aan tafel voor het persoonlijk face-to-face contact en neem ik met plezier de tijd voor de klant. Mijn 'energie-emmer' wordt gevuld wanneer men met een lach de deur uit loopt!

Mijn leergierigheid komt ook tot uiting in de opleidingen die ik in mijn eigen tijd volg en heb gevolgd, zoals Kinderpsychologie en Gebarentaal. Gewoonweg omdat ik het leuk vind.

Mijn creatieve brein laat ik de vrije loop door het tekenen van portretten en het maken van portretten/foto's van kleine (pixel)steentjes.

Tennis is zonder twijfel mijn nr. 1 sport! Naast dat ik het zelf leuk vind een balletje te slaan is het mijn absolute passie om Europa te doorkruisen om tennistoernooien te bezoeken.