Als financieel raadgever zien wij het als ons doel om mensen zo financieel gezond mogelijk te maken door ze de best passende hypotheek en verzekeringen te adviseren. Financieel gezond worden begint al op vroege leeftijd, want jong geleerd, is oud gedaan!

Door kinderen al jong financieel bewust te maken wordt de basis gelegd voor later. Hierin willen wij graag ons steentje bijdragen door tijdens – de week van het geld - gastlessen te verzorgen over verzekeren en omgaan met geld, zodat alle kinderen “een held worden met geld!”


DE WEEK VAN HET GELD

De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in geldzaken om kinderen in het basisonderwijs te leren omgaan met geld. In 2019 vindt deze nationale projectweek plaats van 25 tot en met 29 maart. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op de website van de week van het geld.


THEMA: BEN JIJ EEN HELD MET GELD?

Uit onderzoek blijkt dat praten over geldzaken positieve invloed heeft op verantwoord financieel gedrag. In de Week van het geld 2019 staat het thema: 'Ben jij een held met je geld?' centraal. Als je goed met geld om kunt gaan, ben je wat ons betreft een held: een geldheld. Dit gaat over goed nadenken, bewust kiezen en slim omgaan met geld. Bekijk ook deze leuke video waarin kinderen antwoord geven op de vraag: ‘Ben jij een held met je geld?’ 


Kortom: dit wordt voor alle betrokkenen een leerzame week en wij kijken ernaar uit!


© 2019 Blauw & Florijn
design & powered by AWINK Websolutions