COVID19

Ook Blauw & Florijn wil graag maatregelen nemen om de verspreiding van COVID19 tegen te gaan. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor gesprekken op afstand. Door middel van video-, Skype- of telefoongesprekken staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van de juiste adviezen.

klantenbeoordeling

Wat zeggen onze klanten?

Blauw & Florijn biedt hypotheekadvies in Den Haag. Gevestigd aan de Laan van Meerdervoort zijn wij al jaren hét hypotheekkantoor van de Vruchtenbuurt in Den Haag. En natuurlijk geven we ook hypotheekadvies voor de rest van Den Haag. Doordat we met alle geldverstrekkers in Nederland samenwerken kunnen we ongeveer elke woonwens uit laten komen, en dat is best uniek! Een hypotheekaanvraag is niet gauw te moeilijk voor ons en we hebben er plezier in om samen met jou de hypotheekaanvraag zo snel als mogelijk tot een goed einde te brengen. 

We zijn een onafhankelijk hypotheekkantoor. We zijn geen onderdeel van een keten, en zijn al helemaal niet gebonden aan een bank of verzekeraar. En dat is handig want hierdoor kunnen we objectief de best passende partij adviseren voor je hypotheek. Onze hypotheekadviseurs vergelijken uiteraard alle verschillende rentes voor je, maar ze houden zeker ook rekening met de verschillende voorwaarden van de verschillende hypotheken en verschillende banken. We doen er alles aan om je een goed en passend hypotheekadvies te geven. 

Voor een oriënterende hypotheekafspraak bij ons op kantoor te maken hoef je geen dagen of zelfs weken te wachten. Of het nu gaat om hypotheekadvies voor de aankoop van je huis, het oversluiten van je hypotheek, een echtscheiding of je hypotheek ophogen zodat je kunt gaan verbouwen? In bijna alle gevallen kun je nog in dezelfde week bij een hypotheekadviseur van Blauw & Florijn in Den Haag terecht!

We werken met een online portaal waar je ter voorbereiding op je hypotheekgesprek alvast de opgevraagde documenten kunt uploaden, op het moment dat het jou uitkomt. We geloven er namelijk in dat er voor goed hypotheekadvies niet een hele papierwinkel nodig is, maar dat een goed gestructureerd en efficient proces een veel betere manier is.

Na afloop van dit eerste oriënterende gesprek ontvang je van ons netjes een uitgewerkt digitaal rapport met daarin alle berekeningen die er gemaakt zijn, en een samenvatting van het gesprek. Het is namelijk ons doel om je als klant vanaf het eerste gesprek zoveel mogelijk informatie mee te geven zodat je in een later stadium een goede en bewuste keuze kunt maken.

Bovendien nemen wij de kosten van een eerste oriënterend gesprek voor onze rekening. Dus als je op zoek bent naar een goede, behulpzame en bovendien goed betaalbare hypotheekadviseur in Den Haag, dan ben je bij Blauw & Florijn aan het juiste adres. De koffie staat voor je klaar! 


top5hypotheekrentes

Snel en eenvoudig de mogelijkheden in kaart.

Wil je teruggebeld worden of wil je liever zelf contact opnemen?

13/06/2017
Hier vind je belangrijke downloads van documenten, onze privacyverklaring en de disclaimer.

Benieuwd naar onze kosten?

Blauw & Florijn
Blauw & Florijn
Blauw & Florijn