header
     

Blauw & Florijn biedt onafhankelijk en transparant advies op gebied van hypotheken en daarbij behorende verzekeringen. Hierbij werken wij samen met bijna alle verzekeraars en geldverstrekkers die Nederland rijk is.

Als u voor het eerst een hypotheek afsluit komt er nogal wat op u af.

Uiteraard houden we rekening met belangrijke aspecten als; kunt en wilt u het betalen? Ook als de rente straks stijgt? Of als één van u straks misschien minder gaat werken? En wat is nou aftrekbaar? Hoeveel hypotheekschuld wilt u overhouden aan het einde van de rit?

Wij kennen de verschillende hypotheekvormen en zullen u wijzen op zowel de voor- en nadelen alsmede de valkuilen waarmee u rekening moet houden. En omdat wij niet gebonden zijn aan één geldverstrekker bent u verzekerd van een onafhankelijk en passend advies!

Om op al deze terreinen deskundig te blijven scholen wij ons voortdurend bij. Alleen op die manier is het mogelijk de ontwikkelingen en actualiteiten nadrukkelijk op de voet te volgen. Dat is in ons, en zeker ook in uw belang. Want niet alleen het resultaat telt, ook het persoonlijke advies en de begeleiding die er aan vooraf gaat staan bij ons hoog in het vaandel.

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek!